Ansökan om tjänst

Vårt djurläkarteam - ditt djurläkarteam?


Är Du vår nya kollega?

Intresserad av att jobba hos oss?

Vi utökar vårt ”Djurläkarteam”

Och söker nu efter ytterligare en veterinär samt en legitimerad djursjukskötare. Har du specialistkompetens eller ett brinnande intresse inom något område, exempelvis dermatologi, är det såklart extra intressant så även om du är inriktad mot katter och deras sjukdomar!


Idag har vi en fin personalgrupp som hjälper våra patienter med allt från allmänvård till komplicerade, kirurgiska ingrepp och medicinska utredningar. Vi söker nu Dig som vill utvecklas tillsammans med vårt team i vår lärande arbetsmiljö. Vi har en nyrenoverad klinik med hög utrustningsnivå och jobbar nära varandra på ett omväxlande sätt. Vi utvecklar också verksamheten stadigt åt olika håll och där ditt intresse finns ser vi också ett möjligt utvecklingsområde!

Vi tror att vår blivande kollega är (förutom kompetent och engagerad i sitt yrke):

- nyfiken och intresserad av att utvecklas

- prestigelös

- flexibel och bra på att styra om när så krävs

- ödmjuk

- duktig på att kommunicera 

- respektfull


När vi hittar rätt person är begränsningarna i hur vi kan utvecklas tillsammans väldigt få. Anställningsformen är vi flexibel om egna förslag finns. Fritid och arbete måste såklart fungera för en långsiktighet. Låter det intressant?


Arbetstid som veterinär:

För den heltidsanställde veterinären så är det vanliga hos oss att du har en jourhelg och fyra vardagsjourer per månad. För detta kompenseras du, föurtom lön, med ledig tid om totalt 4 dagar ledigt per månad. På våra jourer har vi en bakjour och det finns alltid kollegor att fråga och bolla dina fall med så du lämnas aldrig helt ensam.


Arbetstid som Leg. Djursjukskötare:

Arbetar du vanligen dagtid (36h för heltidsvecka) men det finns också chans för att ha beredskapsskift och arbeta på jourtid och reglera dagsarbetstiden därefter.


Hör av dig till Mia med funderingar eller en ansökan. Vi anställer när vi hittat rätt person och sätter därför inget slutdatum för ansökan.

Våra djurläkare


och deras kompetenser